Оператор телекомунікацій України
+38 (044) 3000-994

Вход



×

«Золоті номери 0800»
Золоті номери 0800 для гарячих ліній
НОВИНИ
25 июля, 2022
Тарифи на міжнародні напрямки з 01 / 08 / 2022

Шановні абоненти!

Інформуємо Вас, що з 1 липня 2022 року вступають в дію нові ...

читати далі
06 июля, 2021
Тарифи на міжнародні напрямки з 10 липня 2021

Шановні абоненти!

Інформуємо Вас, що з 10 липня 2021 року вступають в дію нові ...

читати далі
05 марта, 2020
Тарифи на міжнародні напрямки з 13 / 03 / 2020

Шановні абоненти!

Інформуємо Вас, що з 13 березня 2020 року вступають в дію нові ...

читати далі
04 сентября, 2019
Тарифи на міжнародні напрямки з 13 / 09 / 2019

Шановні абоненти!

Інформуємо Вас, що з 13 вересня 2019 року вступають в дію нові ...

читати далі

Що таке номер 0800

Послуга «номер 0800»

0-800 - номер, дзвінки на який безкоштовні для того, хто телефонує, і за які платить власник номера. Використовується для організації гарячої лінії або обслуговування клієнтів на всій території України.

Навіщо потрібний номер 0-800?

Якщо Ви бажаєте підключити номер 0-800, але не впевнені чи потрібен він вам чи ні? Я дам відповіді на усі Ваші запитання.

Власник телефонного номера 0-800 дає можливість своїм клієнтам дзвонити до себе безкоштовно з будь-якого телефонного номера по всій території України. Номер створює ефект присутності Вашого товару чи бренду у кожному куточку нашої з Вами країни.

Уявіть скажемо ситуацію, що ви власник інтернет-магазину і продаєте мобільні телефони, а я покупець, який бажає купити у Вас товар. Звичайний робочий день, офіс, як і всі люди в обідню пору коли є вільна хвилина, я вирішив подивитися, який мене цікавить телефон (звичайно телефон взятий як приклад)? Я заходжу на Ваш сайт і з того асортименту товару, що у Вас є, мене зацікавила певна модель. Щоб докладніше дізнатися про характеристики телефону, або про те, чи є він у наявності, я вирішую Вам зателефонувати.Я міг би підняти трубку свого робочого телефону і зателефонувати (до речі, багато хто любить розмовляти саме по телефонному апарату, який встановлений в офісі на столі, а не по мобільному), але не можу. Не можу, тому що навпроти мене в одному кабінеті знаходиться мій директор і щоб дзвонити по своїх особистих справах, я почуватимуся ніяково. А якщо ще й великий колектив, то навіщо мені заважати іншим колегам своїми дзвінками. Тому мені буде зручніше зателефонувати Вам, вийшовши з офісу. Дзвонячи (оператор у мене МТС) на номер телефону, який вказаний на сайті, я не можу повністю вільно і спокійно почуватися, так як у мене на рахунку залишилося лише 5 грн.Номер який був вказаний на Вашому сайті, номер іншого оператора і я розумію, що довго поговорити я не зможу, тому що вартість дзвінка на мережу інших операторів більша за одну гривню. Ви скажете, що можна встановити на сайт номери телефонів різних мобільних операторів і тоді дзвінок для мене буде безкоштовним – це вирішення проблеми для початківців. Бо як Ви вирішите проблему багатоканальності? Вам невідомі всі тарифні плани у всіх операторів! і т.д. Всі ці "але" відразу знімає підключення номера 0800 для майбутнього Вашого клієнта.

Якщо це для Вас звучить не переконливо, подумайте, якщо у вашій компанії постійно надходить велика кількість дзвінків, як Ви прийматимете всі дзвінки одним мобільним телефонним номером? Розмовляючи по одному номеру, інший дзвінок чутиме сигнал зайнято або змушений буде чекати, а того й взагалі більше не зателефонує. Однією з важливих складових номерів 0800 є те, що для номера 0800 немає обмежень щодо кількості зайнятих для розмов одночасно ліній.Це дає Вам можливість приймати 10, 20, 30 або навіть більше дзвінків одночасно, при цьому телефонна лінія не буде зайнята для інших дзвінків, що неможливо при організації прийому телефонних дзвінків різними номерами мобільних операторів.

Якщо Ви хочете збільшити кількість дзвінків, то Вам потрібно встановити номер 0800!

Номер 0800 – це ще й престижно. Головне правильно організувати обробку вхідних дзвінків. Номери 0800 є тими номерами, які спрямовані на забезпечення збільшення дзвінків у Вашій компанії, а відповідно і збільшення клієнтів, розумними словами, як у наш час усі говорять – «номери для забезпечення клієнтоорієнтованого бізнесу», і це правда. Якщо подивитися статистичні дані, лише компанії оператора зв'язку «Т.Р.Ком'юнікейшн», загальний трафік на номери 0800 у 2013 році становив 350 000 хвилин, а вже у 2014 році 800 000 хвилин (приріст у два рази щодо 2013 року). Таким чином, можна зробити висновок з приводу того, що номери 0800 все частіше використовуються з кожним роком.

Пам'ятайте, зі збільшенням кількості вхідних викликів збільшується кількість продажів, тобто Ваш прибуток.

А розуміння того, що дзвінок на номер 0800 безкоштовний, позитивно впливає на прийняття рішення, щоб Вам зателефонувати.

Для яких людей найбільше потрібний безкоштовний номер 0800?

В наш час дуже велику популярність набирають інтернет-магазини і причин для їх популярності дуже багато. Основна, це вартість товару в інтернет магазинах зазвичай дешевша ніж у звичайних магазинах. Клієнту вигідніше купувати в інтернет-магазинах, але додзвонитися набагато важче і часто дорого. Тому номер 0800 справді буде добрим рішенням для інтернет магазину, щоб збільшити кількість телефонних дзвінків, а відповідно й прибуток.

Найбільш актуальним номер 0800 буде для міст та селищ, що знаходяться на відстані від обласного центру, оскільки у відносно великих містах (від 10 000 до 100 000 населення) відчувається нестача великих магазинів, де клієнт міг би ознайомитися з набагато більшим асортиментом товару, вибрати товар, який підходить для нього за ціною та якістю і звичайно замовити його. Номер 0800 дозволяє клієнту отримати консультацію та здійснити необхідне замовлення, не витрачаючи на розмову кошти.

Якщо коротко розглянути основні переваги номерів 0800, це будуть:

1. Дзвінки для Вашого клієнта на номер 0800 є безкоштовними і це дає можливість залучити більше клієнтів, а також зростає ефективність роботи з клієнтом, оскільки платите за дзвінок Ви;

2. Номер, особливо, якщо він Золотий або Платиновий швидко запам'ятовується серед звичайних чи мобільних номерів;

3. Доступна багатоканальність, що для SIM карт неможливо;

4. Можливість підключення, контролю та використання додаткових функцій за допомогою IP-АТС;

У чому мінус номера 0800?

1. Необхідно пам'ятати, що всі вхідні дзвінки на номер 0800-80-xxxx платні та за які сплачуватиме власник номера, але не Ваш клієнт. Тому при організації номера 0800 потрібно якнайкраще і якомога відповідальніше поставитися до організації роботи Вашими операторами, тому що кожна секунда або хвилина розмови надаватиме витрати для Вашої компанії;

2. Також, якщо Ви провадите діяльність або продаєте Ваш товар за межами України, то для клієнтів, які будуть дзвонити з інших країн, доступність номера 0800 буде неможливою;

3. Номер 0800 за яким Ви приймаєте дзвінки в більшості випадків не може бути мобільним і фактично використовується виключно за місцем встановлення;

Обрати номер 0800!



MasterCard® SecureCode™ - нова послуга MasterCard, що надає додаткову безпеку, коли Ви робите покупки в мережі Інтернет. Для того щоб нею скористатися Вам не потрібно купувати нову карту – Ви можете використовувати вже існуючу. Ви вибираєте Ваш персональний SecureCode, який буде одним для всіх Інтернет-магазинів. Цей пароль дає Вам додатковий захист від неправомірного використання Вашої картки під час покупок у мережі.

Щоразу, коли Ви робите покупки за допомогою Вашої картки в Інтернет-магазинах, що беруть участь у програмі MasterCard SecureCode, автоматично з'являється вікно із запитом Вашого персонального пароля, Вам потрібно лише ввести його. Ця процедура дуже схожа на введення PIN-коду картки, коли Ви бажаєте скористатися нею через банкомат. Через кілька секунд банк-емітент підтвердить Вашу особу, дозволяючи Вашій покупці здійснитися у безпечному режимі.

Щоб активувати послугу MasterCard SecureCode для Вашої картки MasterCard, або щоб отримати детальнішу інформацію, зв'яжіться з Вашим банком.

Verified by Visa - нова послуга, яка дозволяє Вам робити покупки в режимі реального часу, забезпечуючи додаткову безпеку Ваших операцій.

Використовуючи просту процедуру перевірки, Verified by Visa підтвердить Вашу особу під час здійснення Вами покупки у Інтернет-магазинах, які беруть участь у цій програмі. Це дуже зручно і Ви зможете використати для цього Вашу картку Visa.

Додатково до решти переваг - Verified by Visa дуже проста у використанні. Ви реєструєте картку лише один раз і отримуєте свій пароль. Потім при здійсненні покупок в Інтернет-магазинах, що беруть участь у цій програмі, автоматично з'являється діалогове вікно Verified By Visa. Вам необхідно лише ввести свій пароль і підтвердити свою операцію (клікнути «Підтвердити»). Ваша особа буде підтверджена і покупка буде здійснена в режимі безпеки.